Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

21 september 2021

tijd met Jezus - luisteren in de stilte van de Jezusruimte Tijd met Jezus
 • Dat weet alleen de Zoon
  Alles is mij toevertrouwd door mijn Vader, en niemand dan de Vader weet wie de Zoon is, en wie de Vader is, dat weet alleen de Zoon, en iedereen aan wie de Zoon het wil openbaren. (Matte?s 11:27)

  [LEES:]
  Wat valt je op in bovenstaande woorden? Wat raakt je?

  [LUISTER:]
  Ik ken mijn Vader en mijn Vader kent Mij. Wij vormen een unieke eenheid door de heilige Geest. Wil je mijn Vader leren kennen? Dat kan! Ik wil het je openbaren. Ik laat je zien en ervaren hoe mijn Vader is, die ook jouw Vader is: barmhartig en goed, vol van vergeving en genade

  [BID:]
  Heer Jezus, openbaar Mij steeds opnieuw wie de Vader is.

  [WEES STIL:]
  Blijf nu nog even in de stilte.  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >

Wilt u een preek op cd of een DVD bestellen, dan is dat mogelijk. Ook kunt u de dienst als een een mp3 / mp4 bestand ontvangen via de e-mail.

U kunt uw bestelling doorgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. persoon. Zet bij de bestelling wel de datum en het tijdstip van de gewenste preek en of u een een cd/dvd wilt of een mp3/mp4 bestand via de e-mail wilt ontvangen

Preken die langer dan een jaar gehouden zijn kunnen niet meer worden besteld. De opnames van alle diensten worden voor een jaar lang bewaard op de server van Kerkdienstgemist.nl. De opgenomen diensten worden niet meer lokaal bewaard.

 

Een prekencd kost € 2,00 en een DVD kost € 5,00 en de opbrengst hiervan gaat naar de Commissie DOEN.