Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

13 november 2018

tijd met Jezus - luisteren naar Gods stem
  • Goede Geest
    Leer mij uw wil te volbrengen, u bent mijn God, laat uw goede geest mij leiden over geëffende grond. (Psalm 143:10)

    Ik wil je leren om Mijn wil te volbrengen. Die wil gaat over goedheid en liefde: Ik wil dat je goed bent en liefdevol voor de mensen om je heen zoals Ik dat ben voor jou. Ik ben jouw God. Je hoeft Mijn wil niet in eigen kracht te volbrengen. Dat denk je soms wel, en vaak probeer je dat ook. Maar het is niet nodig. Ik geef je Mijn goede Geest. Hij zal de weg die voor je ligt effenen. Als je kuilen en hobbels ziet, weet dan dat Mijn goede Geest bij je is en in je is. Zo leer Ik je om Mijn wil te volbrengen.

    Laat je leiden door Mijn goede Geest.

    lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

In samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap nodigen NGK de Rank en GKV Pro Rege u uit op woensdag 30 mei 2018 voor een speciale avond voor (groot)ouders, kinderwerkers of opvoeder. Het thema is 'Bijbellezen met kinderen'.

 

Er wordt een interactieve presentatie gehouden over de vele mogelijkheden om de Bijbel een plaats te geven in gezinnen met (jonge) kinderen. Elk kind is uniek en heeft andere voorkeuren om op speelse en natuurlijke wijze in aanraking te komen met de Bijbel. Uitwisselen van vragen, tips en tools: allemaal zeer welkom op deze avond. Wilma van de Veen, regiocoördinator van het NBG zal het programma vorm geven.

 

In deze presentatie:

• krijg je handvatten om met plezier met kinderen in de Bijbel te lezen en met de Bijbel aan de slag te gaan

• sta je stil bij je eigen geloofsopvoeding en de invloed daarvan • denk je na over het samen ontdekken van (creatieve) mogelijkheden • ontdek je wat voor jou belangrijk is bij de keuze van een kinderbijbel

 

Het wordt een actieve avond, die u als (groot)ouder, kinderwerker of opvoeder niet mag missen!

 

Waar: de Rank, Abelenlaan 31-33 Emmeloord

Wanneer: 30 mei 2018, 20.00uur