Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

TIJD MET JEZUS - dagelijks bijbelmoment
 • Hij geeft antwoord
  Roep ik in mijn nood tot de HEER, hij geeft mij antwoord. (Psalm 120:1)

  De Psalmen 120-134 vormen samen een bundeltje gebeden voor pelgrims, voor mensen dus die onderweg zijn. Onderweg zijn is niet altijd gemakkelijk: er gebeuren moeilijke dingen, er zijn tegenslagen, er dreigt gevaar. Juist als je zo onderweg bent, word je teruggeworpen op de Heer, omdat hij altijd bij je is. Ook onderweg. Voor ons besef misschien wel vaak: juist als we op weg gaan en onderweg zijn. Hem kunnen we aanroepen in onze nood, en we mogen erop vertrouwen dat hij op zijn manier ook antwoord geeft. Die manier is in ieder geval deze: dat hij ons omringt en in Christus zelf onze weg is.

  Heer God, we leven als mensen die onderweg zijn. Wil ons beschermen en wil zelf onze weg zijn waarop u ons omringt in Christus. Amen.

  In welke nood onderweg roep jij de HEER aan?

  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >

KERK TV NIEUWS

 


 

Maart 2017

Beste luisteraars lukas kastje def

 

diagram kerktv 1

 

 

 

 


Januari 2017

Een paar week geleden heeft u kunnen lezen dat Kerk TV over een paar maanden gerealiseerd zou zijn. Helaas moeten we hierop terugkomen. Kerk TV gaat zeker door, maar voordat het door kan gaan zal er eerst een wijziging in de plaats van het mediameubel gaan plaatsvinden.

 

‘Het media team zoekt het wat hoger op’

 

We zijn met een aantal mensen op bezoek geweest bij andere kerken en zijn tot de conclusie gekomen dat met de uitbreiding van Kerk TV er een groter mengpaneel en een nog groter meubel gebouwd moet worden die tenminste plek moet gaan bieden aan 3 à 4 mensen.


 

Het plan is om het mediameubel op een verhoging te plaatsen. Om u een beeld te kunnen geven, kunt op de website van de kerk een schets vinden hoe het er ongeveer uit zal komen te zien.

www.gkvemmeloord.nl (kopje diensten/info Kerk TV)


Dit plan komt niet zomaar uit de lucht vallen, deze gedachte was er al langere tijd maar nog niet als concreet plan uitgewerkt.

Bovendien brengt dit ook een aantal voordelen met zich mee:

-De apparatuur is veilig afgeschermd (n.a.v. een vraag op de gemeentevergadering)

-Er komt meer ruimte in de kerk (door de grootte van het nieuwe mediameubel zou dit namelijk nog meer ruimte in gaan nemen)

-Er kunnen weer stoelen op de plek van het oude meubel.

-De ingang van de kerkzaal wordt ruimer.

-Het mediameubel kan eenvoudiger (omdat het meubel boven niet meer in het zicht staat, zijn er minder eisen hoe het eruit komt te zien

-Goed overzicht voor het mediateam (van bovenaf heb je een beter beeld).

    -De kabels kunnen makkelijker weggewerkt worden.

 

Het enige nadeel is dat we nu iets langer op Kerk Tv moeten wachten, omdat eerst het plateau en mediameubel gebouwd moeten worden voordat Kerk TV in gebruik genomen kan worden.

 

In de tussentijd zitten we zeker niet stil, want er is nog genoeg te doen.

 

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik graag.

Groeten,

Martijn Zuidema

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

schets verhoging mediateam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KerkTV

 

December 2016

Een aantal enthousiaste gemeenteleden hebben zich al aangemeld om mee te draaien in het camerateam, maar we kunnen nog wel meer gemeenteleden gebruiken. Dus lijkt dit je leuk laat het ons weten.

De plannen voor kerk-tv zijn al in een vergevorderd stadium en zo het nu lijkt hopen we dat medio maart/april onze kerkdiensten live op het internet te zien zullen zijn.

 

Mocht u binnenkort deze bordjes rondom de kerkzaal zien dan weet u dat het bijna zover is.

Kerk TV is een mooie manier om missionaire gemeente te zijn en het Evangelie aansprekender de wereld in te brengen.

 

Over het algemeen zullen de kerkdiensten ongeveer een half jaar lang te zien zijn op de site van kerkdienstgemist.nl of via gkvemmeloord.nl.

 

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie hebben dan kunt u contact opnemen met het CBO (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ondergetekende.

Groeten,

Martijn Zuidema

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.