Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

13 november 2018

tijd met Jezus - luisteren naar Gods stem
  • Goede Geest
    Leer mij uw wil te volbrengen, u bent mijn God, laat uw goede geest mij leiden over geëffende grond. (Psalm 143:10)

    Ik wil je leren om Mijn wil te volbrengen. Die wil gaat over goedheid en liefde: Ik wil dat je goed bent en liefdevol voor de mensen om je heen zoals Ik dat ben voor jou. Ik ben jouw God. Je hoeft Mijn wil niet in eigen kracht te volbrengen. Dat denk je soms wel, en vaak probeer je dat ook. Maar het is niet nodig. Ik geef je Mijn goede Geest. Hij zal de weg die voor je ligt effenen. Als je kuilen en hobbels ziet, weet dan dat Mijn goede Geest bij je is en in je is. Zo leer Ik je om Mijn wil te volbrengen.

    Laat je leiden door Mijn goede Geest.

    lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

Facebook cover TGS

 

 

Pearl Jozefzoon en Sterre Koning op De Deel

 

In het weekend van 19 en 20 oktober doet The God Story Emmeloord aan. Dit multimedia evenement trekt door Nederland en Europa met een krachtig Verhaal van geloof, hoop en liefde.

 

In een grote tent op De Deel wordt vrijdag 19 oktober begonnen met een avond voor volwassenen. Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland en andere TV-producties, zal die avond samen met o.a. een speedpainter, een dansgroep en een theaterstuk op het podium staan.

 

Zaterdag 20 oktober komen o.a. Sterre Koning (bekend van The Voice Kids en Junior Songfestival), een rapper en verschillende stunts voorbij tijdens het evenement speciaal voor jongeren.

 

Beide avonden zullen de aanwezigen uitgedaagd worden met een boodschap van Hoop voor hun eigen levens. Aanvangstijd voor beide avonden is 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Meer info op Facebook of Instagram van The God Story.