Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

TIJD MET JEZUS - dagelijks bijbelmoment
  • Rijkelijk vrucht
    Het zaad dat in goede grond is gezaaid, dat zijn zij die het woord horen en begrijpen. Zij dragen dan ook rijkelijk vrucht, deels honderdvoudig, deels zestigvoudig, deels dertigvoudig. (Matteus 13:23)

    Als je vrucht wilt dragen in je leven, de vrucht van de Geest, dan is het van belang om te beseffen dat dat alles te maken heeft met Gods woorden. Jezus is daar helder over in de bekende gelijkenis van het zaad. Rijkelijk vrucht dragen is het gevolg van het horen en begrijpen van het woord dat hij spreekt. Het evangelie horen, erover mediteren, het persoonlijk maken - langs die weg bloeit de vrucht van de Geest op in je leven. Richt je dus niet allereerst op de vrucht zelf (liefde, vreugde, vrede enzovoort) maar op de woorden van je Heer! Luister ernaar en laat ze binnenkomen in je leven!

    Heer, spreek uw woorden en geef mij een luisterend hart. Laat me ontdekken dat ik z vrucht zal gaan dragen. Amen.

    lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

Er zit een storing in het meekijken met het Live beamerbeeld. U kunt vanaf vandaag dus ook niet meer meekijken. (heb het linkje ook weggehaald)

De storing komt doordat de updates steeds doorgaan en dit ging lang goed maar vanaf nu dus niet meer.

 

Omdat het programma wat er voor zorgde dat we live konden meekijken handmatig is geschreven kost het de nodige tijd om dit probleem op te lossen. (als het op te lossen valt)

 

Ik hoop op jullie begrip.

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag,

 

Groeten,

Martijn Zuidema