Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

TIJD MET JEZUS - dagelijks bijbelmoment
 • Hij geeft antwoord
  Roep ik in mijn nood tot de HEER, hij geeft mij antwoord. (Psalm 120:1)

  De Psalmen 120-134 vormen samen een bundeltje gebeden voor pelgrims, voor mensen dus die onderweg zijn. Onderweg zijn is niet altijd gemakkelijk: er gebeuren moeilijke dingen, er zijn tegenslagen, er dreigt gevaar. Juist als je zo onderweg bent, word je teruggeworpen op de Heer, omdat hij altijd bij je is. Ook onderweg. Voor ons besef misschien wel vaak: juist als we op weg gaan en onderweg zijn. Hem kunnen we aanroepen in onze nood, en we mogen erop vertrouwen dat hij op zijn manier ook antwoord geeft. Die manier is in ieder geval deze: dat hij ons omringt en in Christus zelf onze weg is.

  Heer God, we leven als mensen die onderweg zijn. Wil ons beschermen en wil zelf onze weg zijn waarop u ons omringt in Christus. Amen.

  In welke nood onderweg roep jij de HEER aan?

  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

Er zit een storing in het meekijken met het Live beamerbeeld. U kunt vanaf vandaag dus ook niet meer meekijken. (heb het linkje ook weggehaald)

De storing komt doordat de updates steeds doorgaan en dit ging lang goed maar vanaf nu dus niet meer.

 

Omdat het programma wat er voor zorgde dat we live konden meekijken handmatig is geschreven kost het de nodige tijd om dit probleem op te lossen. (als het op te lossen valt)

 

Ik hoop op jullie begrip.

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag,

 

Groeten,

Martijn Zuidema