Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

TIJD MET JEZUS - dagelijks bijbelmoment
 • Omgeven door licht
  Opeens stond er een ​engel​ van de ​Heer​ bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de ​Heer, zodat ze hevig schrokken. (Lucas 2:9)

  Het is mooi om in deze Adventsweken het Kerstfeest zelf ook al op je in te laten werken. Die nacht, die anders was dan alle andere nachten. De nacht van Jezus. De nacht van de herders in het veld, de kudde, de stilte, het donker. En dan is daar opeens: licht! Waar komt dat vandaan? Het komt uit de hemel. De hemel is even op aarde! Daar staat een engel. De herders werden omgeven door het stralende licht van de Heer. De heerlijke glorie van God wordt zichtbaar en tastbaar op aarde. En de herders zijn de mensen die het mee mogen maken. Hoe bijzonder is dat! En in gedachten kun je proberen om erbij te zijn. In die nacht, die anders was dan alle andere nachten. Laat je omgeven door het stralende licht van de Heer!

  Heer, dank u voor het licht dat straalde in die nacht van Jezus' geboorte. Laat dat licht ook stralen in mijn leven. Amen.

  Hoe zie jij die nacht met dat licht om die herders voor je?

  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

Er zit een storing in het meekijken met het Live beamerbeeld. U kunt vanaf vandaag dus ook niet meer meekijken. (heb het linkje ook weggehaald)

De storing komt doordat de updates steeds doorgaan en dit ging lang goed maar vanaf nu dus niet meer.

 

Omdat het programma wat er voor zorgde dat we live konden meekijken handmatig is geschreven kost het de nodige tijd om dit probleem op te lossen. (als het op te lossen valt)

 

Ik hoop op jullie begrip.

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag,

 

Groeten,

Martijn Zuidema