Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

TIJD MET JEZUS - dagelijks bijbelmoment
 • Uw wonderen van vroeger
  Ik denk terug aan de daden van de HEER - ja, ik denk aan uw wonderen van vroeger. (Psalm 77:12)

  Soms voel je je onzeker over Gods aanwezigheid en over wat hij kan. Psalm 77 geeft daar woorden aan. In je onrust en bezorgdheid kun je gaan denken dat God niet meer naar je omziet, dat hij je vergeten is, je zelfs niet langer liefheeft. Wat is het dan goed om terug te denken aan wat God vroeger heeft gedaan in het leven van zijn volk. En wat is het dan bemoedigend om tegen hem te zeggen: 'U bent de God die wonderen doet, u hebt de volken uw macht getoond.' Onder die wonderen van vroeger neemt de uittocht uit Egypte en de doortocht door de zee een heel belangrijke plaats in. Zo is God! Hij bevrijdt. Hij leidt je door het diepe water. Denk daarom terug aan wat God heeft gedaan en vertrouw je opnieuw aan hem toe.

  HEER, u die bevrijdt en door diepe wateren leidt, hernieuw mijn vertrouwen in uw macht en uw krachtige aanwezigheid! Amen.

  Waarin zie jij Gods bevrijdende werk?

  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >
joomla slicebox 3d image slider

Er zit een storing in het meekijken met het Live beamerbeeld. U kunt vanaf vandaag dus ook niet meer meekijken. (heb het linkje ook weggehaald)

De storing komt doordat de updates steeds doorgaan en dit ging lang goed maar vanaf nu dus niet meer.

 

Omdat het programma wat er voor zorgde dat we live konden meekijken handmatig is geschreven kost het de nodige tijd om dit probleem op te lossen. (als het op te lossen valt)

 

Ik hoop op jullie begrip.

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag,

 

Groeten,

Martijn Zuidema